INFO AND CONTACTS

INFO AND CONTACTS

femalemodel29
271

01 234 56789

01 234 56789

01 234 56789

laferierebrotherson@yahoo.com


laferierebrotherson@yahoo.com

Lorem ipsum dolor sit amet

WWW.CONSULTINGTEMPLATE.COM @ ALL RIGHT RESERVED 2017

WWW.CONSULTINGTEMPLATE.COM @ ALL RIGHT RESERVED 2017

femalemodel29

Tutkimuksen houkuttelevuutta, suostuttelua, ja myös mitä tekee kumppanuuksilla työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating apps. 

Jos seksiseuraa näyttää ratkaisematon palapeli etsiä "yksi" (tai kuka olet etsimään), et ole ainoa. 

Istuin Tutkimuksen Laitos tietoa on havainnut, että seksia.net myös vaikka useita henkilöitä käyttäen seksiseuraa ratkaisuja laajenee ja osa henkilöitä, jotka uskovat, se on hyvä tapa tavata yksilöitä on laajentamalla-- suurempi kuin 3. yksilöiden että raportti on verkossa dater ole todella mennyt ulos henkilön kanssa, he ovat todella toteutuvat verkossa. 

seksiseuraa ei ole heikkohermoisille tai niille, helposti estyy, sanoo Harry Reis, PhD, Opettaja Psykologian ja Deanin Opettaja Arts, Sciences, ja myös Engineering, University of Rochester. "On vanha, jossa todetaan, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-sekä uskon, että todella laittaa seksiseuraa." 

Reis tutkimuksia sosiaalisen viestinnän sekä näkökohtia, jotka vaikuttavat määrä ja läheisyys meidän kumppanuuksia. Hän coauthored 2012 arvostelu lyhyt artikkeli, joka analysoi, miten psykologia voi kuvata useita seksiseuraa dynamiikkaa. 

Jotenkin seksiseuraa on eri pallo peli kokouksessa henkilö todellisessa maailmassa-samoin kuin joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis mainitsee, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "on-line kokouksessa," onko se kautta dating verkkosivuilla tai dating sovellus.). 

"Yleisesti tietää koskevat niitä ennen todella täyttää," Reis väitteitä ihmiset nauttia verkossa. Saatat olla läpi lyhyt tilin tai olet ehkä ollut suhteellisen kattava keskusteluja käyttämällä teksti-tai e-mail. 

Sekä samalla tavalla, kun täytät henkilö offline-tilassa, et ehkä tiedä paljon koskevat tiedot, jotka yksittäiset etuajassa (kuten silloin, kun olet valmis jopa hyvä ystävä), tai ehkä tiedä hyvin vähän (jos, katsotaanpa väittävät, mennä ulos jonkun kanssa olet tavannut lyhyesti baarissa). 

"Ehdotuksen takana seksiseuraa ei ole ainutlaatuinen käsite," väittää Lara Hallam, tutkija, Department of Vuorovaikutus Tutkimuksia Yliopistossa Antwerpenissa, jossa hän on työskennellyt hänen Tohtorin tutkinto kumppanuus tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, joka koostuu tutkimukseen, joka huomasi, että ikä oli vain luotettava ennustaja, mitä tehdään verkossa daters todennäköisesti todella tyydyttää.). 

"Ihmiset ovat oikeastaan aina käyttää välittäjiä, kuten äidit, hyvät ystävät, papit, tai ihmiset osallistujat, löytää sopiva kumppani," Hallam sanoo. Mistä seksiseuraa eroaa menetelmiä, jotka menevät pidemmälle taaksepäin, ovat kerrokset nimettömänä mukana. 

Jos et täytä joku käyttää läheinen ystävä tai perheenjäsen, vain ottaa, että kolmannen osapuolen yhteys on siten hyödyllistä vahvistaa erityisiä ominaisuuksia, jotka koskevat jonkun (fyysinen ilme, worths, ominaisuus, ja enemmän). 

Läheinen ystävä ei välttämättä saada se oikea, mutta he ovat silti asettaa sinut jonkun kanssa, he luulevat, että pidät, Hallam toteaa. "Online daters edelleen on-line ventovieraita, siihen asti, kunnes he päättävät tyydyttää offline-tilassa.". 

Ja siellä ovat erityisesti asioita, jotka koskevat henkilö-ja mahdollinen kumppani, että et vain voi löytää ulos alkaen profiili tai chattailuun verkossa, Reis lisää: oletteko vuorovaikutuksessa hyvin? Teet yksi toinen nauraa? Pidätkö yksi ylimääräinen liike? Tehdä sinulle tuntua olet paljon parempi ihminen, kun olet muiden kanssa yksilö? 

"Niitä asioita, jotka todella väliä, kun se tulee tehdä kumppanuus eivät vain ole helposti saatavilla profiili", Reis väittää. (Tutkimus tutkimuksen jälkeen emotionaalinen tutkimus apua, että tällaiset periaatteet ovat välttämättömiä suhteita, sekä ovat ennustajat yhteys menestykseen, hän toteaa.). 

seksiseuraa on tapa avata ovet tavata ja päivämäärä yksilöitä, Reis sanoo. Ja jotain sivustoja ja myös sovellukset ovat valitsemalla ne on, että kapasiteetti vain auttaa sinua täyttämään enemmän yksilöitä. 

Vaikka on olemassa minimaalinen lääketieteelliset tutkimukset, jotka on erityisesti arvioitava seksiseuraa tuloksia, on vuosikymmenten tutkimukseen siitä, miksi yhteydet liikunta ja myös mikä ohjaa yksilöiden toisiaan aluksi. 

"Suurin osa mitä me voi hakea seksiseuraa tutkimuksesta on todella paljon enemmän theorizing eri muitakaan tutkimuksia," Reis sanoo. 

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Lääkitys kirjan, jota varten hän sekä hänen coauthor pidetään lähes 4000 tutkimukset koko psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tieteen, samoin kuin muut itse-valvontaa keksiä kokoelma standardeja, miten perustaa tilin, miten valita ottelut, ja myös tarkalleen, kuinka lähelle online-vuorovaikutusta. 

Luoda jopa dating profiili erityinen tapa ei viittaa siihen, takuuta varten täytä elämäsi rakkaus. Vielä Wildner on tutkijat toimittavat joitakin muistutuksia siitä, miten jakaa tietoa itsestäsi sekä miten päättää, kuka ottaa mahdollisuuden. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa", hän väittää. 

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on eri tilanne konferenssi joku tosielämässä-ja joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis tavoitteena on, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Käytämme termi tarkoittaa "internet conference," onko se kautta dating web-sivusto tai dating sovellus.). 

Luoda jopa dating profiili erityisiä keinoja ei suinkaan takuu kokous elämäsi rakkaus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa", hän väittää.

Create a website